Herfstige hartige taart maken? Probeer biet, geitenkaas en walnoten
- Nieuws
- Herfstige hartige taart maken? Probeer biet, geitenkaas en walnoten
Een hartige taart met royaal verse tijm, rode biet, geitenkaas en walnoten. Mangiare! deelt het recept. Heel erg herfst, heel erg feel good.
Mangiare! over de hartige taart
Video niet beschikbaar
Benodigdheden:
- Pak bladerdeeg
- Rode bieten, niet voorgekookt
- Jonge geitenkaas
- Verse tijm
- Walnoten, grof gehakt
- Honing
Rode biet
Bereiding
De oven voorverwarmen volgens het voorschrift van het bladerdeegpak.
De blaadjes bladerdeeg 'uitleggen'. Op met bakpapier beklede plaat plakjes aan elkaar vast maken.
De rode bietjes boenen en in dunne plakjes snijden. Beleg het bladerdeeg met plakjes rode biet.
Kruimel er vervolgens royaal goede jonge geitenkaas overheen en bestrooi met verse tijm en veel walnoten.
25 tot 30 minuten in de oven.
Opdienen met peper en wat honing, naar smaak, maar niet te zuinig.
Warm is de taart het lekkerst