Binnenland
BNNVARAEOKRO-NCRVNTR

Blaren, gladiolen en marsmuziek: De Nijmeegse Vierdaagse gaat van start en De Nacht van BNNVARA is erbij!

foto: Visit Nijmegenfoto: Visit Nijmegen
  1. Nieuwschevron right
  2. Blaren, gladiolen en marsmuziek: De Nijmeegse Vierdaagse gaat van start en De Nacht van BNNVARA is erbij!

De veters zijn gestrikt, de blarenpleisters gepakt en de weg naar de Via Gladiola ligt open. Meer dan 45.000 mensen staan dinsdagnacht om 04:00 uur aan de start van de 106e editie van De Nijmeegse Vierdaagse en De Nacht van BNNVARA is erbij!

Vanaf 02:00 uur blikt Jan van Poppel vooruit op de kilometers die voor de wandelaars in het verschiet liggen. We spreken wandelaars, EHBO'ers en café-eigenaren. Hoe is de sfeer, is de voorbereiding op orde en wat is nou het geheim van vier dagen pijnloos wandelen? Verder vertelt journalist en programmamaker Sinan Can alles over 'zijn' Nijmegen.

Of je nou zelf meewandelt of meegeniet vanuit je comfortabele bed, tussen 02:00 en 05:00 neemt De Nacht van BNNVARA je mee in het feest dat de Nijmeegse Vierdaagse heet.

Luister live de uitzending mee tussen 02:00 en 05:00 uur.

De Nacht van...

In De Nacht van… krijgen studiogasten nog écht de ruimte voor hun verhaal en als luisteraar kan je elke uitzending meepraten. Maak kennis met Nederlanders van over de hele wereld en luister naar de mooiste audioverhalen van NPO Radio 1. Elke werknacht tussen 02.00 en 05.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie