Uitzending gemist
MAX

De Perstribune: Welmoed Sijtsma en Fatima Moreira de Melo

  1. Gidschevron right
  2. De Perstribune: Welmoed Sijtsma en Fatima Moreira de Melo


Gepresenteerd door: Margreet Reijntjes

In De Perstribune ontvangt Margreet Reijntjes deze week televisiepresentator Welmoed Sijtsma en oud-hockeyinternational Fatima Moreira de Melo.

TV-presentator Welmoed Sijtsma is een van de vaste anchors van Goedemorgen Nederland en voorheen OP1. Momenteel is ze ook te zien in de tv-serie ‘Redding na de ramp’, waarin ze met overlevers van rampen op zoek gaat naar hun redders. Haar eerste schreden in de journalistiek zette ze bij Omrop Fryslan. Ze maakte de overstap naar het NOS Jeugdjournaal en ging daarna aan de slag bij WNL. Omdat haar gezicht was gebruikt in een neppornofilmpje maakte ze een documentaire over deze deepfake video’s.

Fatima Moreira de Melo is de vrouw die zich na haar succesvolle hockeyleven (waarin ze onder meer Olympisch goud won) in de wereld van het pokeren stortte. Jarenlang speelde ze op hoog niveau overal in de wereld wedstrijden. Daarna volgden allerlei acteer- en presentatieklussen op tv en werd ze de vaste sportduider van RTL Boulevard. Deze maand begint ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is directeur geworden van het Internationale Padeltoernooi van Rotterdam.