Op z’n Kop!
PowNed

#162 - OP Z'N KOP! Met Caroline van der Plas (BBB) en hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries over het vertrouwen in de politiek.

  1. Podcastschevron right
  2. Op z’n Kop!chevron right
  3. #162 - OP Z'N KOP! Met Caroline van der Plas (BBB) en hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries over het vertrouwen in de politiek.

zo 15 september 2024

In de nieuwste aflevering van Op Z’n Kop! spreken Rick van Velthuysen en Marianne Zwagerman met BBB fractievoorzitter Caroline van der Plas en hoogleraar bestuurskunde Michiel de Vries. In de aanloop naar Prinsjesdag 2024 maakt Op Z’n Kop een speciale editie over het vertrouwen in de politiek, live voor publiek opgenomen vanaf het Buitenhof in Den Haag. Waarom is het zo verminderd? Wat kan het kabinet doen om dit terug te winnen? Met NSC fractievoorzitter Pieter Omtzigt die een pauze inlast om even bij te komen en Van der Plas die voor de camera dreigt op te stappen wordt het vertrouwen er immers niet groter op. Het live publiek laat al merken weinig in het huidige kabinet te geloven, maar Marianne staat er anders in. Zo stelt ze nog steeds achter het nieuwe kabinet te staan en positief naar de toekomst te kijken. 

Dit en meer hoor je allemaal in deze speciale nieuwe live aflevering van Op Z’n Kop!