Dit is de Dag
EO

Kant-en-klaartjes voor het kerstdiner: worden we te gemakzuchtig met de feestdagen? (18 december 2024)

  1. Podcastschevron right
  2. Dit is de Dagchevron right
  3. Kant-en-klaartjes voor het kerstdiner: worden we te gemakzuchtig met de feestdagen? (18 december 2024)

wo 18 december 2024

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen: duik jij zelf de keuken in of We koken steeds minder zelf en die trend zet zich ook door bij het kerstdiner. Het gemak van het luxe kant-en-klaargerecht van de supermarkt of restaurant wint terrein. Is dat een goede ontwikkeling, of verloedert onze kersttraditie?

Presentator Margje Fikse gaat hierover in gesprek met:

  • Karin Luiten, kookboekenschrijfster en culinair journalist;
  • Joyce Bierman, hoofdredacteur voor de Allerhande, het culinaire tijdschrift van Albert Heijn.

🟣 Lees ook: Doe maar duur: zóveel geven Nederlanders elk jaar uit aan Kerstmis

📱Iets toevoegen? De redactie tippen? WhatsApp ons! 

Het beste van DIT in je mailbox:
✉️ Nieuwsbrief