Dit is de Dag
Kant-en-klaartjes voor het kerstdiner: worden we te gemakzuchtig met de feestdagen? (18 december 2024)
- Podcasts
- Dit is de Dag
- Kant-en-klaartjes voor het kerstdiner: worden we te gemakzuchtig met de feestdagen? (18 december 2024)
wo 18 december 2024
Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen: duik jij zelf de keuken in of We koken steeds minder zelf en die trend zet zich ook door bij het kerstdiner. Het gemak van het luxe kant-en-klaargerecht van de supermarkt of restaurant wint terrein. Is dat een goede ontwikkeling, of verloedert onze kersttraditie?
Presentator Margje Fikse gaat hierover in gesprek met:
- Karin Luiten, kookboekenschrijfster en culinair journalist;
- Joyce Bierman, hoofdredacteur voor de Allerhande, het culinaire tijdschrift van Albert Heijn.
🟣 Lees ook: Doe maar duur: zóveel geven Nederlanders elk jaar uit aan Kerstmis
📱Iets toevoegen? De redactie tippen? WhatsApp ons!
Het beste van DIT in je mailbox:
✉️ Nieuwsbrief