Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Ook zonder Frenkie de Jong kan Oranje kampioen worden'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Ook zonder Frenkie de Jong kan Oranje kampioen worden'

De aanloop is veelbelovend: het Nederlands elftal heeft de laatste oefenwedstrijd voor het EK gisteravond met een overtuigende 4-0 overwinning op IJsland afgesloten. Vorige week won Oranje met dezelfde cijfers van Canada. Het team lijkt klaar te zijn voor het EK dat aanstaande vrijdag in Duitsland van start gaat.

Maar het verloopt niet zonder tegenslag: Oranje moet het zonder Frenkie de Jong doen, die onvoldoende hersteld is van zijn enkelblessure. En voor middenvelder Teun Koopmeiners gaat het nog spannend worden. Hij raakte gisteren geblesseerd aan zijn lies in de warming-up.

De stelling is vandaag: Ook zonder Frenkie de Jong kan Oranje kampioen worden

Hoe zit het met jouw oranjekoorts? Heb je er een beetje zin in? Is je huis oranje versierd? Ben je van plan om af te reizen om het Nederlands elftal in Duitsland te steunen? Of heb je geen vertrouwen in Oranje dit EK?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie