Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Heb jij vertrouwen in het kabinet Schoof?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Heb jij vertrouwen in het kabinet Schoof?'

Het nieuwe kabinet wordt straks gepresenteerd met de traditionele bordesfoto op Paleis Huis ten Bosch. Na een turbulente formatieperiode kunnen de ministers en staatssecretarissen aan de slag.

Met steun in de rug, want uit nieuw onderzoek van Ipsos I&O blijkt dat het vertrouwen in de overheid onder lageropgeleiden bijna is verdubbeld. Daarbij zijn veel PVV- en BBB-kiezers, waar laagopgeleiden in de meerderheid zijn.

Vandaag geen stelling, maar een vraag: Heb jij vertrouwen in het kabinet Schoof?

Wat zijn jouw verwachtingen van dit nieuwe kabinet? Geloof jij ook dat er zaken ten goede gaan veranderen? Of heb je juist zorgen? En denk je dat de problemen in dit land alleen maar groter worden?

We horen graag van je. Kom je uit een bepaald vakgebied, waar flink werk aan de winkel is? Heb je tips voor de aanstaande ministers? En als het gaat over de nieuwe minister-president; hoeveel tijd krijgt hij om te wennen en zich te bewijzen?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie