Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten de Olympische Spelen naar Nederland halen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten de Olympische Spelen naar Nederland halen'

Na twee weken vol sportplezier kunnen we terugkijken op enorm geslaagde Olympische spelen. Niet alleen was er veel succes voor de Nederlandse Sporters, volgens NRC waren de Spelen een 'twee weken lange zomerse droom van sport, vreugde en verbroedering.'

Na eerste spannende dagen met spoor-sabotage gingen de Spelen verder zo goed als vlekkeloos en veilig verder. En dan komt de vraag: moeten wij dit ook niet in Nederland willen?

Wat vind jij: loop je warm voor beelden van schermfinale in het Rijksmuseum, watersport op Wadden, mountainbiken op de Veluwe... en het Olympisch Dorp wordt naderhand een woonwijk.... het kan een boost geven aan de infrastructuur en geeft het hele land een doel om naar toe te werken!

Of denk jij ons land heeft wel wat anders aan het hoofd dan een meute sporters met in het kielzog een veelvoud aan supporters. De organisatie van zo'n evenement is simpelweg te veel gevraagd van ons land.

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie