Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Wat motiveert jou om vandaag te doneren aan Giro555?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Wat motiveert jou om vandaag te doneren aan Giro555?'

De landelijke actiedag van Giro555 is vanmorgen van start gegaan. Ook wij willen stilstaan bij de slachtoffers in het Midden-Oosten. Van Libanon tot Gaza, van de Westelijke Jordaanoever tot aan Israël en Syrië: mensen hebben hulp nodig.

Afgelopen maandag bespraken we de zorgen of het geld goed terechtkomt. Nu willen we graag van jou horen: waarom ga jij wèl doneren?

Daarom geen stelling, maar een vraag: Wat motiveert jou om vandaag te doneren aan Giro555?

Voel jij je aangesproken door deze actie? Is het belangrijk om de politieke discussie over het Midden-Oosten even te parkeren, de gevoeligheden aan de kant te zetten en even alleen aan de slachtoffers te denken? Maar vooral: ga jij geld geven? Wat motiveert jou om te doneren aan Giro555? Is er iemand of iets waaraan jij in het bijzonder denkt vandaag?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie