Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten alert blijven op corona'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten alert blijven op corona'

Het coronavirus is aan een opmars bezig. Het aantal virusdeeltjes in het rioolwater is flink gestegen, waardoor één op de tachtig mensen nu is besmet. Hoewel de verspreiding van de zogenaamde FLiRT-variant niet tot meer ziekenhuisopnames heeft geleid, kun je wel degelijk ziek worden en dat op de lange termijn ook blijven; kortom long covid oplopen. En ook voor kwetsbare groepen is het virus nog altijd een risico.

Daarom is de stelling: 'We moeten alert blijven op corona'

Heb je het FLiRT-virus te pakken? Hou je er deze vakantieperiode rekening mee en vermijd je drukke plekken. Ben je kwetsbaar qua gezondheid en durf je weer minder te ondernemen? Of denk je inmiddels bij alles wat je over corona hoort en leest: 'zucht, daar gaan we weer, dit gaat aan mij voorbij'?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie