Sport
NOS

Volg het nieuwe Eredivisie seizoen bij NPO Radio 1

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg het nieuwe Eredivisie seizoen bij NPO Radio 1

De Eredivisie is weer begonnen! Gaat het PSV lukken de titel te verdedigen? Weten promovendi NAC Breda, FC Groningen en Willem II zich te handhaven? En hoe doet Robin van Persie het als coach bij Sc Heerenveen? Luister naar NOS Langs de Lijn en mis geen moment van je favoriete club.

Ruim 2 maanden na afloop van het vorige seizoen zijn er al weer een hoop dingen veranderd. Zo hebben onder andere Feyenoord, Ajax en Sc Heerenveen nieuwe trainers in dienst, zijn er spelers bijgekomen waar anderen vertrokken en hebben Vitesse, Excelsior en FC Volendam plaatsgemaakt voor NAC Breda, FC Groningen en Willem II. Ook is er een nieuwe regel ingesteld: alleen de aanvoerder mag nu nog met de scheidsrechter praten.

Weet Ajax zich na het dramatische vorige seizoen te herpakken? Hoe doet AZ het zonder de vetrokken topscorer Vangelis Pavlidis? Weet PSV weer elke wedstrijd te domineren? En welke clubs weten dit seizoen te verrassen? Volg de Eredivisie bij NOS Langs de Lijn en mis niks van het nieuwe seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie