Fragment

Eerdmans (LR), Van Raak (SP) en Van der Meer (UvA)

  1. Fragmentenchevron right
  2. Eerdmans (LR), Van Raak (SP) en Van der Meer (UvA)

Tweede Kamerlid Ronald van Raak (SP), wethouder Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) en Tom van der Meer (hoogleraar politicologie Universiteit van Amsterdam) zijn zaterdag te gast in Kamerbreed op NPO Radio 1. Op de dag dat het precies vijftien jaar geleden is dat Pim Fortuyn werd vermoord, schetsen deze drie gasten zijn politieke erfenis.

Gastpresentator Pieter Jan Hagens praat met Van Raak, Eerdmans en Van der Meer over de invloed van Fortuyn op de Nederlandse politiek. De uitzending van Kamerbreed komt rechtstreeks vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag. Bezoekers kunnen het programma bijwonen.

De thema’s die de LPF-leider benoemde, zoals immigratie en integratie, zijn nog steeds actueel. In Kamerbreed een gesprek over populisme, nieuwe politiek en oude problemen. Wat is er overgebleven van Fortuyns ideeën en wat zijn de actuele zorgen in Nederland?

Kamerbreed, elke zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur, op NPO Radio 1, rechtstreeks vanuit de Centrale Bibliotheek in Den Haag

Video niet beschikbaar