Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De start van dit kabinet is een gênante vertoning'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De start van dit kabinet is een gênante vertoning'

'Fractieleiders mogen zich schamen voor schertsvertoning in de Kamer', zo schrijft de Telegraaf in het hoofdredactioneel commentaar. Uit De Volkskrant: 'Zelfs Mark Rutte zou moeite hebben gehad om zich staande te houden in deze constellatie'. En Trouw vraagt zich af: 'Verwarring, woede en ruzie: is de ontspoorde aftrap van kabinet-Schoof een voorproefje van het nieuwe politieke normaal?'

Kortom, de politieke analyses liegen er niet om. Daarom vandaag de stelling: De start van dit kabinet is een gênante vertoning.

Wat zijn jouw indrukken van de eerste dagen van dit kabinet? Ben je geschrokken van de manier waarop er met elkaar wordt omgegaan? En heb je al spijt van je stem? Of moeten we dit kabinet gewoon een kans geven? En hoort zo'n ontgroening er ook een beetje bij?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie